Hond

108.00     € 94.00     nu € 47.00

Wees er snel bij, er zijn nog maar enkele hangers op voorraad.

Van toepassing op diegenen die zijn geboren in de jaren:
1922-1934-1946-1958-1970-1982-1994-2006-2018 en 2030.

DE TROUWE HOND
Trouw, eerlijkheid en humor behoren tot de voornaamste karaktertrekken van de Hond. Zo’n sympathiek persoon maakt makkelijk vrienden, meestal voor het leven. Aangezien hij daarnaast ook een rustige en regelmatige werker is, wordt de Hond al snel een gewaardeerd en betrouwbaar lid van de gemeenschap.

De Hond is erg behoudend en heeft minder moeite met ontbering en ongemakken dan met grote veranderingen. Als hij door de omstandigheden niet onder verandering uit kan, kost het hem lange tijd voordat hij zich heeft aangepast, ongeacht welke verbeteringen er tot stand zijn gekomen. Het wordt nooit meer zo als ‘in die goeie ouwe tijd’.

Voor vrienden en familie neemt de Hond het altijd op, hij ziet niet berustend toe als anderen lijden. De weigering om naar een waarschuwing te luisteren over het gedrag van de kinderen of andere geliefde personen kan soms tot ernstige huiselijke problemen leiden. De Hond schenkt anderen graag een luisterend oor en heeft altijd een schouder klaar om op uit te huilen. Het zeldzame vertoon van woede-uitbarstingen heeft vrijwel altijd een echt duidelijke reden. Onrecht en oneerlijkheden worden snel vergeten. Wrok wordt alleen gekoesterd jegens personen buiten de kring van intieme vrienden en gezinsleden.

De Hond, zeer actief en dol op sport, is altijd in om mee te doen aan gezellige bijeenkomsten en gezelschapsspelen, vooral wanneer die buitenshuis plaatshebben. Dit kan evenwel aanleiding zijn tot wrijving en spanningen thuis, tenzij de partner begrip kan opbrengen voor de behoefte van de Hond zich overal thuis te voelen.

Bekende mensen geboren in het Jaar van de Hond:
Justin Bieber, Cameron Dallas, Nicky Minaj, Prince, Zoey Deutch, Leontien van Moorsel, André Kuipers, Herman Brood, Lieke van Lexmond, Claudia Schiffer, Andie MacDowell, Andrea Bocelli, Michelle Pfeiffer, Michael Jackson, Benjamin Franklin, Andrea Bocelli, Sander de Heer, Prins William-Hertog van Cambridge, Brigitte Bardot, Diane Keaton, Dolly Parton, Paul de Munnik, Edwin van der Sar, Herbert Hoover, Herman den Blijker, Elvis Presley, Terence Kongolo, Joop Zoetemelk, Hanna Verboom, Baas B., Helga van Leur, Floortje Dessing, Linda Ronstadt, Krystel van Wijnen, Liza Minelli, Micky Hoogendijk, Wibi Soerjadi, Beau van Erven Dorens, Danny de Munk, Mariah Carey,, Mathilde Santing, Simone Kleinsma, Madonna Ciccone, Sharon Stone, Shirley MacLaine, Socrates, Donald Trump, Hans de Booij en Michael Jackson.


Nog meer weten over het verborgen beest in jou? Klik dan hier !