Draak

108.00     € 94.00     nu € 47.00

Wees er snel bij, er zijn nog maar enkele hangers op voorraad.

Van toepassing op diegenen die zijn geboren in de jaren:
1916-1928-1940-1952-1964-1976-1988-2000-2012 en 2024.

DE HEMELSE DRAAK
De Draak - liefhebber van alles wat exotisch is - is een van de meest sprekende, extroverte karakters van de Chinese dierenriem. Elegant en met een scherp oog voor de laatste trends loopt de Draak wat de mode betreft altijd voorop.
Gezegend met een uitzonderlijk vruchtbare verbeelding droomt de draak steeds van nieuwe plannen en ideeën. De meeste daarvan zijn helaas weinig praktisch. Iemand met zo’n beweeglijke aard kan z’n vrienden tot wanhoop drijven en er op het werk een enorme chaos van maken, tenzij hij omringd is door mensen die in staat zijn alle brokstukken van eens begonnen plannen weer tot een geheel te maken. De Draak is sterk, gedecideerd en vastbesloten om interessante paden te volgen, ook als die nergens toe leiden. Hij zou gemakkelijk rijk kunnen worden, ware het niet dat het fortuin dat hij zich maakt weer even gemakkelijk elders wordt verspild.
Het teken geeft aan, dat er belangstelling bestaat voor het mysterieuze, het bovennatuurlijke en het occulte. Rond de Draak hangt altijd een sfeer van fortuin en geluk, een sfeer die echter direct verdwijnt zodra een Haas in z’n buurt komt.

Draken scheppen genoegen in zelfverheerlijking en neigen ertoe om in sociale en zakelijke contacten de vooraanstaande mensen op te zoeken. Daarom zijn zij bij uitstek geschikt voor een loopbaan op het toneel of - in het algemeen - voor ieder beroep waarbij een nauw contact met publiek mogelijk is.

Bekende mensen geboren in het Jaar van de Draak:
Adele, Rihanna, Shakira, Baby Ariel, Hayes Grier, Al Pacino, Michelle Obama, Carice van Houten, Winston Gerschtanowitz, Bruce Lee, Armin van Buuren, Jort Kelder, Froukje Jansen, Fats Domino, Marco van Basten, Sigmund Freud, Gregory Peck, Clarence Seedorf, Jeanne d’Arc, Kiki Classen, John Lennon, Vladimir Poetin, Adam Curry, Keanu Reeves, Ruud van Nistelrooy, Liam Neeson, Martin Sheen, Mary Louise Parker, Jan Jansen, Nicholas Gonzalez, Nicolas Cage, Raquel Welch, Marc-Marie Huijbregts, Caroline Tensen, Reese Witherspoon, Linda de Mol, Russell Crowe, Salvador Dalí, Sandra Bullock en Shirley Temple.


Nog meer weten over het verborgen beest in jou? Klik dan hier !