Bestelling

Hoe bestel ik een zilveren ZOOdiacs hanger?

- Selecteer op de pagina “Welk dier ben jij?” in het menu de geboortedag en het geboortejaar van jezelf of van de persoon voor wie je een hanger besteld.
- Klik op de knop “Wat ben jij?” waarna het bij die datum horende Chinese astrologische dier als hanger (voor- en achterzijde) verschijnt. Met een korte beschrijving van de kenmerkende eigenschappen van het dier.
- Controleer voor de zekerheid nogmaals je opgegeven data.
- Als je er zeker van bent dat het juiste Chinese horoscoopdier is geselecteerd, kies dan bovenaan de pagina rechts de kleur van het gewenste leren koordje dat bij de hanger wordt geleverd en vervolgens op de knop “Aan winkelwagen toevoegen”, waarna je een gedetailleerd overzicht wordt getoond van je bestelling;
- Als je bestelling correct is weergegeven, klik dan op “Factuuradres opgeven”
- Vul in het volgende veld je factuurgegevens in en daarna je verzendgegevens.
- Wanneer ook dat overzicht goed is, klik dan op de knop “Controle en Betaling” en tot slot op “Betalen en afronden” en kies je betaalmethode.
- Na de betaling ontvang je van ons een bevestiging van je bestelling en je betaling per e-mail. Zodra wij jouw bestelling hebben ingepakt en verstuurd, krijg je van ons een e-mail met een Track & Trace code, waarmee je de afleverstatus van je bestelling kunt volgen.

Hoe weet ik dat mijn bestelling van de zilveren ZOOdiacs hanger door Surprise Productions is ontvangen?

Nadat je online hebt besteld en betaald, ontvang je een bevestiging van jouw bestelling en betaling per e-mail. Mocht dit niet het geval zijn, neem dan contact met ons op via contact@zoodiacs.nl.

Kan ik mijn bestelling wijzigen of annuleren?

Ja, je kunt je bestelling uitsluitend binnen 2 werkdagen vanaf het moment van bestelling wijzigen of annuleren door een e-mail te sturen aan contact@zoodiacs.nl. Mocht je bestelling na 2 werkdagen ongewijzigd zijn, dan is een wijziging of annulering niet meer mogelijk.

Kan ik de bestelde en ontvangen horoscoophanger retourneren?

Ja, je kunt je ontvangen zilveren horoscoophanger - inclusief het zilveren hangeroog, het leren draagkoord en het stoffen buideltje - binnen de wettelijk toegestane termijn van 14 dagen na ontvangst in een deugdelijke verpakking retourneren aan Surprise Productions, Postbus 943, 7301 BD Apeldoorn, mits deze - inclusief de hiervoor genoemde onderdelen - nog in dezelfde vlekkeloze staat zijn en vrij zijn van gebruikssporen, krassen of beschadigingen van welke aard dan ook.