ZOOdiacs of the Orient ®

BEN JE EEN RAT, EEN SCHAAP OF EEN DRAAK?
LEES EVEN VERDER EN JE WEET WELK DIER ER IN JE SCHUILT

Grote kans dat je jezelf (en anderen) beter zult herkennen in de Chinese astrologie dan in de onze.
Daarbij bepaalt niet de geboortemaand, maar het geboortejaar onder welk dierteken je valt.

De duizenden jaren oude wijsheden van de Chinese astrologie boeit niet alleen honderden miljoenen mensen in de Oriënt, maar ook zeer velen in onze eigen westerse wereld. Deze fascinerende Oosterse wereld inspireerde een creatieve Nederlandse zilversmid om een unieke serie Chinese horoscoophangers te maken. Ze zijn niet alleen uniek in Europa, maar ook uniek in de wereld.

SIERADEN MET EEN VERHAAL
De hangers roepen een boeiende Oosterse wereld op. Als je op de site hebt uitgevonden welk dier je zelf bent, wil je ook direct weten welk “dier er verborgen zit” in je partner, je familie en je vrienden. Waardoor al snel iedereen in het gezelschap van elkaar wil weten wat de bijzondere kwaliteiten en karaktereigenschappen van het betreffende dier zijn, zoals verder op de site is beschreven.

ELKE HANGER KAN OP VIER MANIEREN WORDEN GEDRAGEN.
De massieve en zware, volledig handgemaakte zilveren hangers zijn 36 mm hoog, 18 mm breed en hebben een forse plaatdikte van 2.5 mm. Het zilvergehalte is 925/000 ofwel 1e gehalte zilver.
De hanger heeft een hoogglanzende kant waarop jouw of je partner’s dierteken is gegraveerd en op de andere kant de naam van dat dier in een Chinees karakter op een strakgeschuurd mat vlak. Door de verschillende afbeeldingen aan de voor- en achterkant is de hanger multi-draagbaar, Sportief aan een leren koord of veter of aan een zilveren ketting met een gemakkelijk te monteren zilveren hangeroog, zoals je op de foto’s en schets kunt zien.

Elke hanger wordt geleverd met een leren draagkoordje en verpakt in een bijpassend buideltje. De op de foto afgebeelde zilveren ketting wordt niet bijgeleverd. Een zilveren ketting is wel op aanvraag leverbaar.